ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!


 
Ο ΜΗΝΩΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ. Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ, (ΠΑΙΣ + ΔΙΑΣ), ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΙ ΝΟΗΣΗ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΑΡΑ, Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!
 ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, Ο ΔΙΑΣ Ή Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΣ.
«ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΜΗΝΩΑΣ»,

Η ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΗΡΕ. ΚΑΙ Η ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ. Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΟΛΥΜΠΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ. ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΗΝΩΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΩΡΑΛΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΡΟΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ. 

ΜΗΝΩΤΑΥΡΟΣΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΤΑΥΡΟ. Ο ΜΗΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΗΝΩΑΣ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! 
ΑΥΤΗ Η ΠΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΤΑΥΡΟ. Ο ΜΗΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ, ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
  ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΥΠΗΡΧΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ! 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ. Ο ΔΙΣΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΙΣΤΟ.
Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ. ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ? ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. 
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ 21 ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ 21 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΘΕ 7 ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, ΠΟΥ Ο ΔΙΑΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣ, ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ. Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΟ, ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ!


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΓΕΙΩΘΗΚΕ, ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝΩΑ.


 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΓΕΙΩΘΗΚΕ, ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝΩΑ. 
«ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ! 
ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ! ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ.  ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΥΔΗ».  
ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΗΝΩΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.  ΠΗΓΕΣ:
 ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.