Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ.ΤΑΜΗΛΟΣ ΝΑΙ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ


 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ.ΤΑΜΗΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ......ΝΑΙ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ! ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΒΟΛΕΥΤΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ! 




ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο κ.ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D Δρ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΑΙΡΩ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ 600ΔΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΘΕΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή   ΟΧΙ !

Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 28/06/2013 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.





Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ


ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Αριθμός Απόφασης: 67650/13

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΤΗΣ 28/6/2013


(ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΣΤΑΔΙΟ 

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 

ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ Η ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ 

ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΟΣ 

ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ).


……Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας  συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας……..

……Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος……

……αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000)……

……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000)….

……τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας……

……Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα…..

……Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία……

.….Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!

….. όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη  σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους.....


…….Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι…….

.........Επειδή ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα, πρέπει η δικογραφία να διαβιβασθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.......... !!!

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

ΠΟΛΥΔΑΜΝΕΙΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.