Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

( ΒΙΝΤΕΟ ) Ο Δ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ALTER ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ (21/07/09) BACK TO THE FUTURE !!



ΤΕΛΙΚΑ... ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ! ΠΟΛΥ ... ΚΟΝΤΗ
ΟΜΩΣ! ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ!



Βέβαια όλα αυτά είχαν το σκοπό τους, που δεν ήταν άλλος από την αγορά μιας παρτίδας εμβολίων που έμεινε στην ιστορία. Και αν την πανδημία του 2009 την θυμούνται ελάχιστοι, το σκάνδαλο της παραγγελίας 24 εκ. (!) παρτίδων εμβολίων δεν την ξέχασε κανένας.
Η προμήθεια των εμβολίων αφορούσε δύο παρτίδες. Η πρώτη παραγγελία έγινε τον Ιούλιο του 2009 και αφορούσε συνολικά 8,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, συνολικού κόστους 90,8 εκατ. ευρώ.
Η δεύτερη παραγγελία εμβολίων και αντιικών φαρμάκων έγινε μερικές εβδομάδες μετά και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το υπουργείο Υγείας παρήγγειλε 16 εκατ. δόσεις εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, κόστους 144,435 εκατ. ευρώ. Με λίγα λόγια, το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην παραγγελία συνολικά 24 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για μια χώρα με πληθυσμό που δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. συνολικά. Την ίδια ώρα που, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει «Το κουτί της Πανδώρας», το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας (η οποία έχει πληθυσμό 60 εκατ.) είχε προμηθευτεί 24 εκατ. εμβόλια, η Γερμανία των 82 εκατ. κατοίκων πήρε 50 εκατ. εμβόλια.
Και όπως ήταν απόλυτα λογικό, 11 χρόνια μετά, η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε τους ίδιους ανθρώπους για να αντιμετωπίσουν μια παρόμοια κατάσταση.
Και κάπως έτσι, φτάνοντας στο τέλος κάθε πανδημίας, ζούμε εμείς καλά και οι φαρμακευτικές με τους φίλους τους, καλύτερα…
Ταγκουλης Γεωργιος

                                                                 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Η ΚΟΝΤΗ.....ΜΝΗΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ...ΞΕΧΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ...ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ....
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο Π.Ο.Υ. ...ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ .....ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ....ΑΧΧΧ
ΑΚΟΥΣΕ...
ΔΙΑΒΑΣΕ ...

ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.